Medlemsfordele

I Dansk Mus & Gerbil har vi som udgangspunkt 5 typer af medlemsskaber:

Hovedmedlem – er for dig som ikke opdrætter, men godt kunne tænke dig f.eks. at udstille og deltage i vores arrangementer til fordelspriser.
Du kan søge stamtavle på dine dyr til 5,- per stk, hvis du f.eks. køber hos en opdrætter, som ikke er i DMG, fra en dyrehandel eller måske er import fra udlandet. (Læs mere om registreringsreglerne her).
Dette er det “almindelige” medlemskab så at sige.

Husstandsmedlem – er for familien/parret på samme adresse. På denne måde opnår hele husstanden et medlemskab i foreningen til en bedre pris, end hvis alle har et hovedmedlemskab hver. Det giver de samme fordele og muligheder som et hovedmedlem.

Opdrættermedlem – er for opdrætteren af en eller flere af vores arter. Man får gratis lavet stamtavler påført sit opdrætternavn. Man får også flere muligheder ifm. stambogsførring (Læs mere om registreringsreglerne her).
Som opdrætter kommer man også på oversigten for DMG-opdrættere med kontakt muligheder som mail, hjemmeside, facebookside og hvad man ellers måtte have. Der laves et personligt opdrætterbadge, som opdrætter må bruge på div. sociale medier, tryk osv.  – kun fantasien sætter grænser.

Husstandsopdrættermedlem – er for familien/parret på samme adresse, med samme opdrætternavn. På denne måde kan en husstand opdrætte under samme navn, hvis man ønsker dette. Altså en kombination mellem den økonomiske besparelse ved flere medlemmer i et medlemskab, men med alle fordelene ifm. stambogsførring fra opdrættermedlemskabet.

Hvilende medlemskab – er et lille medlemskab, som ikke koster ret meget og uden nogle “medlemsservice”. Det er et medlemskab for de, som ønsker at støtte vores forening økonomisk uden at skulle gøre brug af foreningen.

Medlemsfordele

Hvad får man for sit medlemskab?

Deltagelse på DMG’s arrangementer til særpris.
– Der arbejdes på både at lave opdrætter- og genetikkurser for vores medlemmer, og de arrangementer der er åbne for ikke-medlemmer, vil vore medlemmer kunne deltage til lavere priser.
Allerede nu har vores medlemmer særpriser på udstilling.

Udstillinger
-Vi vil forsøge at afvikle 3-4 udstillinger om året, særlige rabatter for vores medlemmer.

Medlemsgruppe
– Vi mødes på facebook! De gamle klassiske internetfora er en sjældenhed nu om dage, derfor har vi lavet en facebookgruppe kun for vores medlemmer. Her kan man spørge, dele, lære og hygge alt det man vil.
Herinde vil særlige tilbud for vores medlemmer også komme inde.

Farve- og genetikhjælp
– Vores bestyrelse og andre medlemmer står altid klar på at hjælpe det bedste de kan. Vi har en gruppe dedikeret til farve- og genetik.

Hjemmeside
– Vi udbygger hele tiden hjemmesiden med flere og flere arter og informationsartikler om dem.
Artiklerne udvikles og udbygges, og vores medlemmer er altid velkommen til at bidrage med materiale – både tekst og billeder. Det er en konstant proces mod at have den bedst mulige hjemmeside.

En forening i udvikling
– Foreningen er ung og stadig i udvikling, så man har som medlem stor indflydelse på foreningens struktur, arrangementer og muligheder. Bestyrelsen vil utroligt gerne arbejde for vores medlemmer og deres input og ønsker står højt på prioriteringslisten for bestyrelsens arbejde.

 

Listen af medlemsfordele håber vi på at kunne udvide med tiden. Jo flere vi bliver, jo bedre mulighed har vi for at kunne give bedre vilkår, så vi håber på snart at kunne

Skriv et svar

Scroll to Top