Hvad er en Stuebedømmelse

En Stuebedømmelse afholdes privat hos et medlem af foreningen og det er kun medlemmer, der kan udstille. Dyrene dømmes på samme måde, som på en ordinær udstilling, de får point, som tæller med til Årets dyr og de kan få Champtitel, der kåres ikke BIV og BIS vindere og der gives ikke præmier, udover Champ bånd. Derfor er tilmeldingsgebyret også lavere end på en ordinær udstilling

Overordnet er proceduren, at udstilleren tilmelder sig selv nogle dage før og meddeler ca. antal dyr man regner med at have med til bedømmelse. Der betales først for dyrene via Mobilepay ved ankomst og bedømmelsesgebyret, er 10 kroner pr. dyr.

Der kan være forskel på fra gang til gang, hvordan det praktiske foregår med hensyn til tilmelding, salgsdyr, transit dyr m.m. Dette vil fremgå af indbydelsen til arrangementet.Laila P
Author: Laila P

Scroll to Top