Next Up – Høstgalla Udstilling i Plantorama

Tiden går hurtigt og inden vi ser os om, så er det tid til vores udstilling i Aalborg Plantorama d. 13. august.

Vi glæder os i DMG rigtig meget, for der er stort set fyldt op på alle pladser til den ordinære udstilling og vi prøver for første gang at afholde drive in udstilling i håb om at kæledyrsejere i nærområdet kunne have lyst til at være med.
Dyrene er blevet tilmeldt i en lind strøm fra vi åbnede og vi kan se at børnedyr er et hit blandt børnene igen denne gang og vi ser endnu en gang en fin deltagelse i Sjældne Arter. Musene har helt sikkert også været med til, at vi i Plantorama får rigtig mange fine dyr at vise frem til de mange kunder i butikken, da musene igen har trukket det helt store tilmelds”læs”.
Tusind tak til alle de mange udstillere .
Det er dejligt at se et par nye navne i mellem også. Det betyder jo, at flere interesserede er kommet i gang – det er rigtig dejligt!

Vi er rigtig stolte over, at vi til denne udstilling ligefrem er blevet kontaktet af ny sponsor – og vi er utroligt glade! Tusind tak til vores nye sponsor Gnaverhulen, som har leveret nogle utroligt flotte præmier til vores udstilling.

Udstillingen i Aalborg må siges at have en stor hovedsponsor – Plantorama! De er helt fantastiske ved at give os både masser af plads i butikken og sørger for borde og stole til os.
Vi håber meget på, at det bliver en helt fantastisk udstilling i nogle meget spændende rammer.

Der har generelt været en virkelig flot opbakning fra sponsorernes side til denne udstilling
Stor tak til vores sponsorere til udstillingen i Aalborg!

Firma-sponsorater:
 
Opdrætter-sponsorater:

samlede sponsorer

Webmaster
Author: Webmaster

Skriv en kommentar

Scroll to Top