Ændring af titel-præmiering

Efter vores udstilling i Valby d. 31. januar har dommerudvalget vedtaget en ændring af udstillingsreglerne med opbakning fra bestyrelsen.

I Valby blev det klart at de danske ungdyr er af høj kvalitet og affødt af dette, har vi ændret grundlaget for titlen Promising.

Vores tidligere udstillingsregler gældende for Titel-præmiering:
“Stk. 1 – Titlers præmiering
Kæledyr
Alle dyr der opnår 90 point modtager titlen Champion og præmiebånd. Denne titel påføres automatisk dyrets stamtavle, hvis dyret er registreret.

Sjælden Variant
Dyr der opnår 90 point og derover, er champion, og tildeles et præmiebånd med titlen Champion. Denne titel påføres automatisk dyrets stamtavle, hvis dyret er registreret.

Standard
Alle dyr der opnår 85, 86, 87, 88, 89 point modtager en et præmiebånd med titlen Promising, som kan påføres stamtavlen, hvis ønsket.

Dyr der opnår 90 point og derover, er champion, og tildeles et præmiebånd med titlen Champion. Denne titel påføres automatisk dyrets stamtavle, hvis registreret.”

 

Dette er fra d.d. ændret til følgende:
Stk. 1 – Titlers præmiering
Promising
Alle junior-dyr, der opnår 87, 88 eller 89 point, tildeles titlen Promising og gives et præmiebånd med titlen Promising. Titlen kan påføres stamtavlen hvis ønsket.

Champion
Dyr, der opnår 90 point og derover, tildeles titlen Champion og gives et præmiebånd med titlen Champion. Titlen påføres automatisk dyrets stamtavle hvis registreret.”

Tidligere var Promising kun for klassen Standard uanset alder.
Ændringen betyder, at ALLE ungdyr med pointene 87, 88 eller 89 fremadrettet præmieres med titlen Promising uanset klasse. Så nu kan ungdyr i Sjælden Variant og Kæledyr også blive Promising.
Det betyder så, at Seniordyr altså ikke længere kan modtage denne titel fra d.d..

Første udstilling denne regel træder i kraft på er Dansk Mesterskab i Aalborg d. 2. maj 2015.

Skriv et svar