Julehilsen til vores medlemmer

chrismas logo

Dansk Mus & Gerbil ønsker herved glædelig jul til dig, din familie og dine dyr. Vi håber i får en rigtig god jul og et dejligt nytår.

Vi siger tak for et begivenhedsrigt år, hvor vi fik stiftet foreningen, skabt en god, informationsrig og særdeles læsbar hjemmeside samt afholdt vores første udstilling den 6.9. 2014.

Dags dato har vi 600 stambogsførte dyr i foreningen, vi har 17 registrerede opdrætter, her i blandt et par svenske og derudover 6 hovedmedlemmer. Det er mere end tilfredsstillende for en nystiftet forening. Vi kan vist med rette være stolte af foreningen. Vi er utroligt glade for den støtte og opbakning, I medlemmer har givet foreningen. Uden jer ville vi jo ikke rigtig komme nogen vegne.

Jeg skal endvidere minde om, at betalingsfristen for kontingentet 2015 er forfaldent til betaling senest den 31.1. 2015. Du skal især være opmærksom på betalingsfristen, hvis du fortsat ønsker at være registreret som opdrætter og således figurere som opdrætter på hjemmesiden.

Du skal dog være opmærksom på, at såfremt du ønsker at udstille i Valby den 31.1. skal kontingentet være registreret senest den 19.1. 2015, for at du kan udstille med medlems-rabat.

Endnu engang glædelig jul og godt nytår, vi ses til udstillingen i Valby.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i DMG

Etiket: , , , , , ,

Skriv et svar