Nyhed til alle nye medlemmer

Vi i Dansk Mus & Gerbil er meget glade for, at købere vælger at købe sine nye kæledyr hos en registreret opdrætter i foreningen.

Vores opdrættere er underlagt foreningens regler og vilkår for hold af dyr og opdræt, så vi håber at du får den bedst mulige oplevelse med at få et nyt kæledyr.

Som forening vil vi gerne bakke op om vores opdrættere og ikke mindst køberne.
Derfor vil DMG fremover tilbyde nye medlemmer en rabat på 25% på deres første kontingentperiode for et hovedmedlemskab, når de køber fra en DMG opdrætter.

Det fungerer rent praktisk ved, at opdrætteren giver besked til kassereren via mail, om at en unge med et specifikt stambogsnummer er solgt til X person.
Opdrætterne har d.d. fået udsendt et dokument, hvad denne skal huske at skrive til kassereren samt vedhæftet en seddel, som opdrætteren kan printe ud og give til sine købere med information om hvordan rabat-ordningen i praksis bruges.

Der gives kun rabat på ét hovedmedlemskab.
Vil det nye medlem være opdrætter-, hustands- eller hustandopdrættermedlem betales den fulde pris herfor.
Rabatordningen kan kun benyttes ved bankoverførsel.

For spørgsmål kan kasserer eller Stambogskontoret kontaktes.

Mvh
Stambogskontoret og Kasseren
Dansk Mus & Gerbil

Etiket: , , , , , , ,
2 kommentarer til “Nyhed til alle nye medlemmer
 1. Alice Rasmussen siger:

  Hej. jeg overvejer at få ørkenrotter og faldt over denne super side, vil helt klart være medlem når jeg får mine dyr, men syntes ikke der er ret mange avler her på Sjælland ?? og syntes måske der mangler et forum hvor de avler der så er kan sætte deres dyr tilsalg her på siden, så ikke man skal side og søge hele nettet igennem for at finde en godkendt avler.

  MVH. Alice

  • Webmaster siger:

   Hej Alice

   Mængden af opdrættere er lidt lav – men foreningen er også helt ny endnu, så det vil uden tvivl tage noget tid at få samlet mange, især fordi at hverken ørkenrotte- eller museopdrættere har været “samlet” før i en foreningen eller lignende.
   Vi har siden her: http://musgerbil.dk/?page_id=32, hvor der er oplistet alle vores opdrættere geografisk.
   Et salgsforum er meget svært at integrere sådan lige, og erfaring viser at folk i forvejen har meget arbejde med at opdatere hjemmeside og facebook-side, så et forum/salgsside vil ikke være opdateret og så henvender køberne sig forgæves. Derfor henviser vi i stedet hellere til at man kontakter opdrætterne via opdrætter-siden og går ind på deres eventuelle hjemmeside og/eller facebookside som mange heldigvis har.

Skriv et svar